2012. február 20., hétfő

Miss Popper kék designer vintage szövetkabát M - Jelenlegi ára: 1 Ft +

Miss Popper
Angol vintage, designer kabát!
Gyönyörű!
Beleírva nincsen, de tapintásra is érzeni, hogy gyapjú de minimum gyapjús!
Hibátlan, nőies, karcsúsított fazon.
Jó minőségű, egyedi és stílusos darab!
Ha valami egyedire vágysz, akkor ez a Te kabátod!
Feketében, járjanak a többiek... : )
Élj a lehetőséggel és szerezd meg!
Az árát most Te szabod meg!
Nincs minimálár, fix ár, nem zárom le előbb, a legnagyobb licitet tevőé lesz!
Sok 1 Ft. -os márkás ruhát, cipőt és sok szép dolgot találsz még nálam!
Ha személyes átvételt szeretnél, kérlek olvasd el a saját oldalamat!
Használd az automatikus licit funkciót, hogy ne keljen a gép előtt ülnöd!:
Nem kell folyamatosan figyelned, hogy mikor licitál valaki túl téged egy aukción. Az automatikus licitálás funkció a nevedben folyamatosan túllicitálja a többi felhasználó ajánlatát, egészen addig, amíg a valamelyikük többet nem kínál mint te. Az automatikus licit mindig a lehető legkisebb összeggel teszi ezt (licit lépcső),  így éppen csak magasabb összeget kínál, mint a korábbi ajánlatodat túllicitáló.
Írd be azt az adott mezőbe azt az összeget, amit maximálisan adnál a termékért és kattints a Licitálok gombra! Például ha 1000 Ft. -ot licitálsz, a termék nyertese mindaddig te vagy, míg valaki 1050 Ft. -ot nem kínál érte! A „ mikor” itt nem számít! Mindegy, hogy az aukció elején vagy a legvégén licitálsz, az összeg a lényeg! Ha túllicitálták ajánlatodat, utána is folytathatod a licitálást!
Vásárlási feltételek: A termék kifizetésére maximum 2 hét áll rendelkezésre, így kérlek, csak akkor licitálj, ha ezt be tudod tartani !!!! Mihamarabb vedd fel velem a kapcsolatot az aukció megnyerését követően! A határidő lejárta után az árut újra aukcióra bocsátom, a vevőt pedig negatív értékelésben részesítem! Főleg, mert csak így (a negatív értékelés fejében) tudom visszaigényelni a nekem ki nem fizetett termék után a TeszVesznek fizetendő jutalékot! A termék megvásárolható postai úton, melynek menete: banki előreutalás számlaszámra, majd a pénz megérkezése után ajánlottan postázom a csomagot, valamint (kizárólag, ahol a termék adatlapján a szállítási módoknál fel van tüntetve! ), lehetőség nyílik személyes átvételre előre utalás Budapesten egy adott helyen és egy héten belüli időpontban! A postaköltség, a vevőt terheli, mely a termék adatlapján előre fel van tüntetve! Kérlek, csak akkor licitálj, ha biztos vagy benne, hogy a terméket valóban akarod, minden információt tudsz róla ami érdekel, és a vásárlási feltételeket be tudod tartani, valamint ha komolyan gondolod! Mert én komolyan gondolom!!! Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban, kérlek még a licitálás előtt érdeklődj!
Köszönöm érdeklődésedet és megértésedet, további eredményes nézelődést és licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 22:00
. Miss Popper kék designer vintage szövetkabát M - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos